Klantenservice

Account

 • Account activeren

  Om je account te activeren vragen we je éénmalig om je lidnummer en voorletters (zoals bekend bij de ACP) in te voeren. Hiermee kunnen we controleren of je daadwerkelijk lid bent van de ACP.

  Als de combinatie van lidnummer en voorletter(s) correct is, dan vragen we alleen nog wat minimale gegevens; of je man of vrouw bent, je naam & e-mailadres. Je hoeft dus niet al je persoonlijke gegevens te geven.

  Bovendien is het activeren van je account gratis!

  Na het invullen van je e-mailadres ontvang je een e-mail met hierin een bevestigings-link. Door op deze link te klikken is je account direct geactiveerd en heb je toegang tot de volledige website. De volgende keer kun je inloggen met je e-mailadres en wachtwoord.

  Zo simpel is het!

 • Combinatie lidnummer & voorletter(s) niet correct

  Als de combinatie van je lidnummer en je voorletter(s) niet correct is, dan kan dat 2 redenen hebben:

  • Je bent net lid geworden en je lidnummer & voorletter(s) zijn nog niet verwerkt.
   Probeer het dan later die dag of de dag er na nog eens.

  • Er is een verschil is tussen jouw gegevens en de gegevens die staan geregistreerd bij de ACP.
   Je kunt dan het beste contact opnemen met de ledenadminstratie van de ACP, zodat zij dit voor je na kunnen kijken: https://www.acp.nl/contact/
 • Bevestigingsmail niet ontvangen

  Als je de bevestigingsmail niet hebt ontvangen kun je het beste eerst even kijken in je spambox van je mailbox. Wellicht is het mailtje daar terecht gekomen.

  Is dit niet het geval en denk je dat je wellicht een typfout hebt gemaakt in je e-mailadres? Vul dan nog een keer je lidnummer & voorletters en daarna je gegevens in, zodat de bevestigingsmail nogmaals verstuurd kan worden.

  Komt de bevestigingsmail nog niet aan?
  Stuur dan even een mailtje naar info[a]cashforcops.nl of gebruik het contactformulier.
  Tip: stuur je telefoonnummer mee, want het komt wel eens voor dat een mailbox vol zit of er een ander probleem is, waardoor onze mailtjes direct weer terug komen. Als we je telefoonnummer hebben, dan kunnen we in ieder geval contact met je opnemen.

 • Account verwijderen

  Je kunt je account op elk gewenst moment, zonder opgaaf van reden, laten verwijderen door een e-mail te sturen aan info[a]cashfocops.nl.
  Wij zullen dit dan zo spoedig mogelijk voor je in orde maken. Mocht je nog een shoptegoed hebben, dan zal dit komen te vervallen.