Makhai

Makhai

Makhai

Politiewerk is een mooi vak. Ook een vak met diverse uitdagingen en risico’s.

Het vinden van de juiste mindset is een belangrijk middel om tijdens je dienst bij heftige incidenten beslagen ten ijs te komen. Mentale voorbereiding op onbekende, risicovolle en heftige situaties door jezelf op rustige momenten in te beelden met welke uiteenlopende scenario’s je tijdens je komende dienst wel eens te maken kan krijgen. Voordat je jouw voordeur achter je dicht trekt, onderweg naar de briefing, werp je nog even een snelle blik in de spiegel. Een fractie van een seconde… Slechts een glimp is al genoeg. “Laat maar komen. Ik ben er klaar voor.”

Naast de juiste mindset is een goede uitrusting net zo belangrijk om vol zelfvertrouwen de uitdagingen van het politiewerk aan te gaan. Daarin gaan wij nog net even een stapje verder. Met MAKHAI Tactical Gear bieden wij jou prima accessoires die door vakmensen met kennis van de politie, defensie en security praktijk zijn ontwikkeld.

Bescherming van je handen is geen overbodige luxe in een beroep waar lichamelijk contact, door vastpakken, fouilleren, duwen, trekken en soms helaas ook vechten en schieten dagelijks onderdeel is van de rauwe werkelijkheid. Vaak is je mond je beste wapen, maar helaas zijn er ook zat situaties waar alleen woorden niet genoeg zijn. Dan zal je dus “aan de bak” moeten.

Daarbij past een handschoen die je de eerste bescherming biedt, maar toch ook voldoende gevoel in je vingers en handen geeft om die verdikking van dat verborgen mes in de kleding van verdachte op te merken, handboeien te ‘locken’ of op een veilige manier en met gevoel in je wijsvinger op de trekker, je vuurwapen te kunnen hanteren.