Klantenservice

Betalen

 • Betaalwijzen

  Betaal zoals jij dat het liefst doet:

  • iDEAL
   Met iDEAL kun je vooruitbetalen op een veilige manier, via je eigen bankomgeving

  • Vooruit betalen
   Als je kiest voor vooruit betalen, dan wordt de bestelling definitief zodra het verschuldigde bedrag op onze rekening staat.
   Betaalinstructies staan in dat geval op de bestelbon.

  • Shoptegoed
   Als er een waardebon van de ACP is gekoppeld aan je account, dan kun je deze gebruiken om te betalen.
   Is de bestelling duurder dan de waarde van je waardebon(nen), dan kun je het restant betalen via één van de overige betaalwijzen. Is je bestelling goedkoper, dan blijft het restant van je shoptegoed aanwezig in je account, zolang de waardebon geldig is.
 • Shoptegoed

  In onze winkelwagen kun je één of meerdere waardebonnen van de ACP verzilveren. De waardebonnen zijn automatisch gekoppeld aan jouw account en zijn niet inwisselbaar voor geld. Is je bestelling goedkoper dan de waarde van waardebon, dan blijft het restant van je shoptegoed aanwezig in je account, zolang de waardebon geldig is. Als het saldo van je waardebon(nen) onvoldoende is om je hele aankoop te betalen, dan kun je het restbedrag bijbetalen op de manier die jij wilt. In "Mijn account" kun je zien welk shoptegoed je (nog) hebt.

  Als je shoptegoed hebt, dan zal dit altijd eerst worden verrekend.

 • Bankgegevens

  Heb je gekozen voor de betaalwijze "Vooruit betalen" en wil je zelf een bedrag naar ons overschrijven? Vermeld dan je ordernummer in de betalingsomschrijving: zo kunnen we je betaling koppelen aan je account.

  IBAN NL20 RABO 0150 1806 24
  Tnv. Farfield and French
 • Betaling niet verwerkt

  Heb je betaald, maar kun je de betaling na drie werkdagen nog steeds niet terugvinden bij je bestelling? Mail dan even naar info[a]cashforcops.nl, dan gaan wij alles controleren!