Klantenservice

Jouw online shopping experience

De ACP-webwinkel van Cash for Cops is jouw unieke en exclusieve private shopping ervaring. Ontworpen en samengesteld voor alle leden van de ACP. Mede mogelijk gemaakt door mensen en bedrijven die je het allerbeste toewensen. Die zich maar al te goed realiseren dat zonder jou en je collega's Nederland een grote bende wordt. Die weten dat jij jezelf tijdens je werk dikwijls wegcijfert voor een ander. Die het mooi vinden en er plezier in hebben om langs deze weg wat voor jou terug te doen.

Onze kernwaarden

Bij Cash for Cops houden wij vast aan 4 kernwaarden: vertrouwen, kwaliteit, mooi en waar. Met deze kernwaarden in ons achterhoofd zoeken wij de mooiste bedrijven met de beste producten tegen de scherpste aanbiedingen. Tijdens het samenstellen van het aanbod stellen wij ons continu 1 simpele, maar o zo belangrijke, vraag: "Waarmee doen wij onze leden een plezier?"

Hoe werkt het?

Je hebt de keuze gemaakt voor een lidmaatschap van de ACP. Als ACP-lid kun je gratis een profiel activeren op de ACP-webshop waardoor je exclusief toegang krijgt tot alle aanbiedingen. Als nieuw ACP-lid kun je via jouw profiel, jouw welkomstgeschenk in de vorm van een tegoed in deze webshop verzilveren.

Activeer je account in 3 eenvoudige stappen

Stap 1) Klik op 1 van de producten op deze website
Stap 2) Log in op jouw eigen profiel om de aanbieding te bekijken. Heb je nog geen account? Ga dan naar Mijn account en activeer gratis je profiel.
Stap 3) Gebruik jouw ACP-lidnummer en je voorletters (zoals bekend bij de ACP) om je account te activeren. Maak je eigen profiel compleet en... shoppen maar!

Wil je op de hoogte blijven van alle huidige en toekomstige aanbiedingen?
Check je de site profiel regelmatig.

Cash for Cops & jouw privacy

Bij de ACP en Cash for Cops hechten we veel waarde aan de privacy van onze leden. Jouw profielgegevens blijven in ons beheer en worden niet aan derden verstrekt. Als bedrijf staan wij onder de naam Farfield & French aangemeld bij het College Bescherming Persoonsgegevens en uiteraard houden wij ons aan de strenge eisen van de Wet Bescherming Persoonsgegevens (WBP). Wanneer een bedrijf jou en je collega's een aanbieding wil doen, is het onze taak om ervoor te zorgen dat jij de beste aanbieding krijgt. De aanbieding wordt namens de opdrachtgever door ons op jouw profiel geplaatst. De opdrachtgever of derde partij heeft dus geen toegang tot jouw profielgegevens. Wanneer je besluit in te gaan op een aanbieding op jouw profiel, wordt je automatisch doorgelinkt naar de site van de adverteerder. Daar kan je met behulp van een speciale Cashforcops.nl actiecode of binnen een besloten omgeving jouw bestelling plaatsen. Actiecodes zijn anoniem voor derden en nooit naar jouw profielgegevens herleidbaar. Let op! Zodra je op de site van de aanbieder komt, zijn op dat moment de algemene voorwaarden van de aanbieder van toepassing. Verder shop je gewoon online zoals je dat altijd gewend bent. Alleen nu met de voordelen als lid van de ACP.